Carla Hendriksen

"Niks menselijks is mij vreemd"

Waarom kiezen voor Carla als jouw coach, teamcoach of trainer?

Ervaring en expertise: Carla heeft een schat aan ervaring als coach en als mens en is gespecialiseerd in persoonlijk leiderschap en veranderingsprocessen.

Inspirerende aanpak: Carla hanteert een inspirerende en creatieve aanpak in haar coaching. Ze maakt gebruik van visuele en kleurrijke methoden en voegt een vleugje humor toe om haar klanten te motiveren. Met haar aanpak creëert ze een veilige omgeving waarin transformatie mogelijk is, en helpt ze mensen op een positieve en energieke manier om aan zichzelf te werken.

Zelfbewustzijn als sleutel tot groei: Carla gelooft in het belang van zelfbewustzijn als sleutel tot persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze helpt haar klanten om zich bewust te worden van hun gedachten, emoties, gedrag en de invloed daarvan op hun leven. Door meer inzicht kunnen mensen betere beslissingen nemen en veerkrachtiger omgaan met veranderingen. ‘Rust vanbinnen, beweging van buiten’… aldus Carla.

Resultaatgericht: Carla werkt samen met haar klanten aan het formuleren van concrete doelen en gewenste resultaten. Ze helpt hen bij het nemen van de stappen die nodig zijn om deze doelen te bereiken. Haar focus ligt op het creëren van inzichten of acties die een blijvende impact hebben op het leven van haar coachees.

Spiritualiteit en zingeving: Carla integreert spiritualiteit in haar coaching en helpt haar coachees bij het beantwoorden van belangrijke levensvragen en het onderzoeken van hun impact op zichzelf en anderen. Ze richt zich ook op specifieke veranderingen, zoals loopbaanverandering, verlies, functieverandering, stressmanagement, omgaan met privésituaties en het doorbreken van ingesleten patronen. Ze begeleidt haar coachees bij het omgaan met deze veranderingen en helpt hen groeien, veerkracht vinden en een stevige basis in zichzelf te herkennen.

Carla is een geaccrediteerd NOBCO/EMCC senior practitioner, executive coach en lid en de Vaksectie Executive Coach. Ze houdt zich aan de internationale ethische gedragscode van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Haar ervaring als mede-eigenaar van de Lange & Partners geeft haar een breder perspectief van de arbeidsmarkt en begrip van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Ze houdt zich scherp met behulp van ‘een pittige NINN intervisiegroep’ en heeft onlangs een 3-jarige opleiding Boeddhistische Psychologie afgerond. Hierin heeft ze nog meer geleerd over de werking van onze ‘mind’ en hoe deze ons in de weg kan zitten om vrijheid en rust te ervaren.

Carla en Harry investeren voortdurend in hun eigen ontwikkeling. Ze blijven continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in hun vakgebied. Beide zijn ze ook gecertificeerd voor het werken met de DISC-analyse zowel op individueel- als op teamniveau. Deze toewijding aan groei stelt hen in staat om up-to-date begeleiding te bieden die waardevol is voor hun klanten.

Bezoek Carla haar LinkedIn pagina hier