Harry de Lange

"Een leven lang leren"

Waarom kiezen voor Harry als jouw trainer, coach of teamcoach

Ervaring: Door 25 jaar ondernemerschap en ervaring in trainingen en coaching trajecten heeft Harry de Lange een brede blik en expertise opgebouwd. Hij heeft gewerkt voor grote- en middelgrote bedrijven.

Pragmatische aanpak: Harry staat bekend om zijn pragmatische benadering. Hij is in staat om tijdens de trainingen deelnemers uit te dagen. En de juiste rol aan te nemen als tegenspeler, in het rollenspel waardoor de deelnemer getriggerd wordt.

Sterke communicatie en empathie: Harry begrijpt het belang van effectieve communicatie en empathie in het (coaching)proces. Hij creëert een veilige en vertrouwde omgeving waarin mensen zich vrij voelen om hun problemen en uitdagingen te delen. Hierdoor kan hij de juiste vragen stellen om tot de kern van de kwestie te komen.

Resultaatgericht: Harry is gefocust op het behalen van resultaten. Of het nu gaat om het verminderen van personeelsverloop, het verbeteren van klantgerichtheid, loopbaanontwikkeling, teammanagement of salesprestaties, hij stimuleert individuen en organisaties concrete doelen te stellen en deze te realiseren. Zijn aanpak is gericht op het creëren van verbeteringen en het behalen van lange termijndoelen.

Vitaal Vakmens: Harry is gecertificeerd via TNO voor de methodiek Vitaal Vakmens om organisaties te kunnen begeleiden op het gebied van duurzame inzetbaarheid en verzuimpreventie.

Ondernemers: Voor Qredits begeleid hij o.a. ondernemers op het gebied van marketing en sales. Als Hoofddocent geeft hij les op de Ondernemersschool voor Qredits (Klassikaal en Virtueel).

Harry doet wat hij zegt, Learning never Ends. Ook hij heeft naast specifieke opleidingen zoals Progressie gericht werken onlangs de 3-jarige opleiding Boeddhistische Psychologie afgerond.

Harry en Carla investeren voortdurend in hun eigen ontwikkeling. Ze blijven continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in hun vakgebied. Beide zijn ze ook gecertificeerd voor het werken met de DISC-analyse zowel op individueel- als op teamniveau. Deze toewijding aan groei stelt hen in staat om up-to-date begeleiding te bieden die waardevol is voor hun klanten.

Bezoek Harry zijn LinkedIn pagina hier